Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Lehangolt vagyok és unatkozom...

Lehangolt vagyok és unatkozom mit tegyek? (nem kell a rizsa hogy "menny azt keress egy barátnőt! )

Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja hogy meguntam a skyrimet/wowot és hogy már nem járok sport edzésre és a régi haverjaimal sem tartom a kapcsolatot. Egy nap gépezés közben lehangolódtam és elment a kedvem a gépezéstől viszont nem akartam felállni előle aztán csak úgy elkezdtem netezgetni de ugyan úgy unatkoztam és ez nem is változott sokat. Mivel üthetném el az időt hogy ne legyek lehangolt és hogy ne unatkozzak?
2012. nov. 3. 23:30
 1/3 anonim ***** válasza:

azt hittem azt mondod, "nem kell a rizsa, hogy csak az unalmas emberek unatkoznak";)

szerintem olvass konyveket, hidd el nem olyan unalmas, mint amilyennek elsore tunik es te is tobb leszel tole:)

2012. nov. 3. 23:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Olvass, nézz filmeket, menj ki a szabadba, menj vissza edzeni, vedd fel a kapcsolatot a régi barátaiddal, vagy kezdj valami olyan új dologba ahol új barátokat is szerezhetsz.
2012. nov. 3. 23:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mind kettőtöknek :D kipróbáltam mindegyiket és hatott mostmár újra feldobottnak érzem magam! :D
2012. nov. 4. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!