Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Keresztes Ildikó vonzódik...

Keresztes Ildikó vonzódik Lass Beához?

Figyelt kérdés

Nem bántani akarom egyiket se, Bea szerintem csodás volt, de nekem Ildi eddigi beszólásai az adásokon nagyon leszbisek voltak. Mikor mondta, hogy ő csak nőnek vallott eddig szerelmet, meg most is, hogy imád Beán mindent, az együtt töltött időt, mg ahogy néznek egymásra.

Csak nekem tűnt fel ez?

2012. nov. 3. 23:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Keresztes Ildikó egyébként is túlontúl ragaszkodott minden egyes mentoráltjához, össze is hozzák mindig mindegyikkel. Szerintem semmi ilyesmi nincs benne, én legalábbis nem vettem észre.
2012. nov. 3. 23:05
 2/6 anonim válasza:

Minden poén nélkül én is észrevettem, pont ezt beszéltük.

Amúgy a Keresztes amilyen vad csaj volt, simán kinézek belőle ilyen hajlamokat, Beát meg folyton ölelgette, szóval simán lehet..

2012. nov. 3. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:
44%
fuuuuuuuj
2012. nov. 3. 23:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kétlem, csak ugyanaz a karakterük. Tudnak erősek is lenni, de legtöbbször nyafogósak és sírósak. Ezért érti meg magát jól egymással a két nő.
2012. nov. 4. 00:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, kicsit félreértelmeztél egy dolgot. Keresztes Ildikó épp azt mondta X adással ezelőtt, hogy Ő eddig csak férfiaknak vallott szerelmet, de most egy nőnek vall :) És ezt a "szerelemvallást" nyilván képletesen kell érteni... :)
2012. nov. 4. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Megnygtatlak ! biztosan NEM ! ismerem ...:)) Megnyugodhatsz egyikuk sem leszbi xd
2013. márc. 5. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!