Szerintetek meg éri még van xbox360-at ? Igazából eddig csak pc-m volt /van !! Egy wii van itthon néha elütöm vele az időt de azok nem nekem való játékok xD . Azon gondolkozom hogy vegyek-e egy xbox-ot vagy várjak inkább az új konzolokra ?
A Ps3 esetében még 2-3-4 év mire lesz új SONY játékkonzol!
Az X-box 360 szerintem előbb fog új konzolt a piacra dobni!
Ne foglalkozz már az új játékkonzolokkal! És mi van akkor ha jön egy új???? 2-3 év mire lemegy az ára,és mire lesz rá sok játék. Addig meg jó lesz a 360 is! Nekem ps2-öm van,és nem érdekel,h van ps3! :) :) :)
Vegyél nyugodtan,bár nekem a Wii a kedvencem! :)
2012. nov. 2. 17:51
3/11 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél Xbox360-at még ha jövő év végén ki is jön az új generációs xbox kevés játék lesz rá és ki tudja hogy az első szériának milyen nyűgjei lesznek és hogy mennyibe fog kerülni.Az Xbox360 biztos még egy ideig támogatott lesz különben nem jött volna rá a múlt héten az Internet Explorer és nem terveznék hozzá a Skype szolgáltatást szerintem 2-3 évig biztos hogy versenyben marad.
2012. nov. 2. 19:45
4/11 anonim válasza:
Második vagyok!
Igazad van utolsó!!!!!
2012. nov. 2. 20:35
5/11 anonim válasza:
Köszi!
A PS2 hozzászólásoddal pedig én értek egyet nekem is majd 10 évig megvolt az MGS3 Subsistance volt a kedvencem a mai napig is überel jó pár játékot nagy meglepetés volt hogy átportolták xbox360-ra.Szerintem a PS2 sikere vitathatatlan sajna a PS3 szerintem a nyomába sem érhet
2012. nov. 2. 20:47
6/11 anonim válasza:
Második vagyok,és már megint igazad van... ): :) :) :) :)
Írj már valami rosszat is xd xd xd xd xd xd xd :D :D
EGYETÉRTEK!
Egy kérdésem lenne:
Mit gondolsz a Wii-ről(nem rég vettem)???
Tudom a grafika picit gyengébb a másik kettőnél,de azért jó?
2012. nov. 2. 20:48
7/11 anonim válasza:
Ha tehetném mindegyik konzolt megvenném mert vannak olyan exclusive játékok rájuk amiért csorog az ember nyála és berzenkedik hogy miért nem jött ki az én platformomra is az a játék.A WII sikere szintén vitathatatlan ezt az eladások is bizonyítják biztos sok kellemes orát fogtok együtt eltölteni.Nem kell arra figyelni ki mit mond hogy ez a legjobb vagy az a legjobb,ha ez a konzol képes arra hogy kiragadja az embert a rideg valóságból és elfelejteti vele a gondokat arra az időre még játszik akkor megfizethetetlen akár az élmény amit nyújt a tulajdonosának.
2012. nov. 2. 21:09
8/11 anonim válasza:
Mély tiszteletem irántad!
Köszi az infókat. ): :)
2012. nov. 2. 21:11
9/11 anonim válasza:
Szívesen,örülök ha tényleg tudtam segíteni!Sokan válaszra sem méltatják az embert.Biztos a szüleid is büszkék hogy ilyen gyerekük van!Köszi mégegyszer!!O:)))
2012. nov. 2. 21:16
10/11 anonim válasza:
Nagyon nagyon köszönöm ez jól esett...!
Ígérem nem felejtek,csak majd találjalak meg majd itt,ha netán véletlen összefutnánk úgy ismeretlenbe :D
Én is így gondolom.Mi legalább értelmesen el tudtuk beszélgetni. :) :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!