Szerintetek a Sword Art Online vagy az Alfheim Online a jobb és miért?
Figyelt kérdés
Szerintem az Alfheim Online sokkal jobb, mert sokkal MMO-sabb. Itt már vannak kasztok, amik gondolom később jobban ki lesznek fejtve, a repülés is tetszik, főleg hogy korlátja van így még kockázatos is a használata és végre van mágia, mint egy rendes MMO-ban. Maga a világ is jobban tetszik, mivel sokkal szebb és a térkép szerint elég változatos is, ez is hajaz a rendes MMO-kra.2012. okt. 23. 15:41
1/15 anonim válasza:
Hamár választani kell akkor az ALO , de egyenlőre azse nyűgöz le , bár ha lenne ilyen játék tuti rajta kockulnák :D
2/15 Hinamori ~Yoseob~ válasza:
nekem az SAO-s rész jobban bejött :D
3/15 A kérdező kommentje:
És miért?
2012. nov. 3. 19:46
4/15 anonim válasza:
Hogy miért ..
Jó lehet repülni .. de kb ennyi semmi több..
Maga az anime is .. hát mongyuk úgy sokkal jobbra számítottam .. egy komoly seinenre .. nem egy összecsapott poénos valamire .. drámai részek szarok voltak a SOL-os részeknek semmi értelmük , a krimi nyomozós is baromi gyenge volt.
5/15 Hinamori ~Yoseob~ válasza:
nem tudom engem ez a tündéres dolog annyira nem fogott meg :S
6/15 A kérdező kommentje:
De a SAO-ról meg alig lehetett tudni valamit, ALO-ban legalább jobban ki van fejtve a világ és egységes a történet is.
2012. nov. 4. 09:38
7/15 anonim válasza:
Valószínűleg mindenkinek jobban tetszik a SAO, mivel a készítők inkább arra mentek rá hogy azt mutassák be, mivel az alap történet azon alapszik. A másik dolog hogy a SAO az első 14-15 részben végig ott van, az AO viszont még csak nemrég került bele.
8/15 A kérdező kommentje:
Azért más nevében szerintem ne nyilatkozz.
2012. nov. 11. 19:34
9/15 anonim válasza:
Tudtommal azt mondok amit akarok. Az már egy másik dolog hogy tetszik vagy nem. ;)
10/15 anonim válasza:
Most komolyan csak szerintem egy közepes anime ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!