Melyik a jobb blog?
Egyik sem tetszik. De szeretnék kicsit normálisabb választ adni, hátha segít a továbbiakban. Leírom azokat a hibákat, amiket mindketten elkövettek.
A kinézettel óriási problémák vannak.
A háttér mindkettőjüknél szörnyű. Fő áttérnek valami egyszerűt, vagy olyan mintát kell választani, amin nem látszik hogy mozaik ( gondolok itt pl egy ilyen háttérre: [link]
Akkor a fő panel átlátszósága sem a legjobb megoldás, így rendezetlenebb az összkép. A háttér és a kinézet mintájának mindenképpen valami ilyet javasolnék, maximum kicsit szélesebb főpanellel: [link]
plusz itt jó tippeket kaphatnak: [link]
A tartalmat igaz nem olvastam, mert nem szeretem ilyen "mélyen" a 1D-t de tudom mert láttam már rá élő példát, hogyha igényesen, élvezhetően és jól írsz, akkor ebből is jó történeteket lehet kihozni.
A cím mindkettőnél katasztrófa, sablonosabbat nem is választhattak volna. Kellene egy normális bevezetés is, pl valami olyasmi, ami egy könyv hátán is megállná a helyét.
Ha nem tudsz rendszeresen írni az nem olyan nagy gond szerintem egy történetes blognál, de azt a hibát semmi esetre se kövesd el, hogy kiraksz egy egybekezdéses pótlék fejezetet.
Remélem sikerült hasznos tanácsokat adni és majd meg is fogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!