Honnan van rá pénzük?
Lopnak, csalnak, hazudnak.
vagy
jó állás: vezérigazgató, banki igazgató, sztárügyvéd, stb.
Ök az ún."Vonal felettiek".
Van a vonal,alatta élnek az olyanok,mint mi - egyszerű,nem különösebben nagy igényű (talán el is vakított) emberek.És van a vonal feletti világ,ahol mindenki annyit lop,amennyit akar,a törvényektől pedig 100% védve vannak.Ott bármit,következmények nélkül megtehetnek.Bármit!A vonal alattiak számára csak a repkedő milliárdok híre jut el.Szökőévenként azért letaszajtanak onnan egy-két kiszemelt balek flótást,hogy meglegyen a demokrácia látszatja.
Ez a vonal azóta létezik amióta csak homo-sapiens van a földön - minden történelmi korban megtalálható és ez a vonal (mintegy slusszpoénként) átlátszó ám,ahogy te magad is tapasztalhattad.
Fikciónak hangzik?Szerintem nem igazán...
én is taxival vagy kocsival járok haza és márkás ruháim vannak és 18 vagyok, de nem vagyunk milliomososak, csak a szüleim sokat dolgoznak és féltenek, hogy bármi történhet éjszaka egyedül a városban és ezért inkább megtesznek ennyit, hogy adnak pénzt taxira...
a ruhák meg más téma, nekem ez fontos, jobban érzem tőle magam
a nyaralás meg... én New Yorkban nem voltam még, de minden évben megyek tengerpartra egyszer vagy kétszer, ez nekem a pihenés, mert évközben én sem a semmitevéssel töltöm a napokat, hanem suliban is idén ősztől főiskolán teszek azért, hogy amikor majd magamat kell ellátnom, akkor is élhessek úgy, mint most! mert én nem fogok a szüleimen élősködni, akik soha egy forintot se csaltak el!
sajnos nagyon sok az irigy, rosszindulatú ember, akik ha valakinek van pénze egyből azt mondják, hogy csaló vagy sikkaszt vagy bűnöző... ilyen is van, de a többség nem! szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!