Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Honnan van rá pénzük?

Honnan van rá pénzük?

Figyelt kérdés
Amikor hajnalban szórakozóhelyről hazajövet várom az éjszakai buszomat, akkor többször látom, hogy tizenévesek szállnak taxiba. Olyan cuccokba járnak, amik közül a legolcsóbb kb 50 ezerben kerülnek boltban leértékelve. Bulihelyen a legdrágább piákat isszák. New Yorkba mennek júniusban. Miből telik rá, ilyen adózások mellett. Iyen költségek mellett. Vagy nekik a szüleik, akiket kap el sorra az APEH. Ameddig sikkasztanak addig luxus élet, utána a börtön? Vagy milyen szakmájuk van, amivel keresnek annyit, hogy befizetik az adókat, a számlákat, vesznek dolgokat és még luxusra is futja?
2009. aug. 7. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
főorvos apuci,ügyvéd anyuci stb..ezeket soha nem cseszteti az APEH se..csak a kisembereket.
2009. aug. 7. 12:53
 2/6 anonim válasza:
100%

Lopnak, csalnak, hazudnak.

vagy

jó állás: vezérigazgató, banki igazgató, sztárügyvéd, stb.

2009. aug. 7. 13:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Ök az ún."Vonal felettiek".

Van a vonal,alatta élnek az olyanok,mint mi - egyszerű,nem különösebben nagy igényű (talán el is vakított) emberek.És van a vonal feletti világ,ahol mindenki annyit lop,amennyit akar,a törvényektől pedig 100% védve vannak.Ott bármit,következmények nélkül megtehetnek.Bármit!A vonal alattiak számára csak a repkedő milliárdok híre jut el.Szökőévenként azért letaszajtanak onnan egy-két kiszemelt balek flótást,hogy meglegyen a demokrácia látszatja.

Ez a vonal azóta létezik amióta csak homo-sapiens van a földön - minden történelmi korban megtalálható és ez a vonal (mintegy slusszpoénként) átlátszó ám,ahogy te magad is tapasztalhattad.

Fikciónak hangzik?Szerintem nem igazán...

2009. aug. 7. 14:20
 4/6 anonim válasza:
100%
apuci anyuci kapott egy kis pluszt vagy minden este 11körül utánfutóval mennek nagyon messze és hajnal 1kor hazaérnek és megint elmennek vagy ahogy az első válaszoló mondta főorvos apuci;)vagy egy tehetősebb családban lehet hogy megengedik(mert féltik a gyereket vagy nemtom)hogy taxival menjen haza de azért ezeket én se tudom megérteni
2009. aug. 7. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
hát énse tom de énis ismerek olyanokat hogy gyerek 17 és már Audi A6-ossal jár testvére se sokkal idősebb annak meg Ford F350e van.
2009. aug. 7. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:

én is taxival vagy kocsival járok haza és márkás ruháim vannak és 18 vagyok, de nem vagyunk milliomososak, csak a szüleim sokat dolgoznak és féltenek, hogy bármi történhet éjszaka egyedül a városban és ezért inkább megtesznek ennyit, hogy adnak pénzt taxira...

a ruhák meg más téma, nekem ez fontos, jobban érzem tőle magam

a nyaralás meg... én New Yorkban nem voltam még, de minden évben megyek tengerpartra egyszer vagy kétszer, ez nekem a pihenés, mert évközben én sem a semmitevéssel töltöm a napokat, hanem suliban is idén ősztől főiskolán teszek azért, hogy amikor majd magamat kell ellátnom, akkor is élhessek úgy, mint most! mert én nem fogok a szüleimen élősködni, akik soha egy forintot se csaltak el!

sajnos nagyon sok az irigy, rosszindulatú ember, akik ha valakinek van pénze egyből azt mondják, hogy csaló vagy sikkaszt vagy bűnöző... ilyen is van, de a többség nem! szép napot!

2009. aug. 9. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!