Hol lehet kapni ilyen filctollat? (manga/anime) Szeretnék komolyabban rajzolni.
Eddig csak fekete-fehér, árnykos rajzokat csináltam, de szeretnék komolyabban belevágódni ebbe a "műfajba".
Szeretnék színes rajzokat készíteni, és arra lennék kíváncsi, hogy ilyen filctollat lehet-e magyarországon kapni, és ha igen hol?
Hasonlók is érdekelnek.
Miskolci vagyok.
Copic markert lehet néhány nagyobb művészellátóban találni, de érdemesebb és olcsóbb ebayről megvenni, úgy is több tízezer egy kezdőkészletet összehozni.
A hasonlók se olcsóbbak annyival, hogy megérjék, hamarabb kifogynak, nincs lehetőség az újratöltésükre, stb.
De ha most ismerkedsz a színekkel, én nem "pazarolnám" ezeket a filceket (biztos ügyes vagy, nem azért mondom, csak tényleg nem egy ócska és könnyű eszköz), szerintem vegyél előbb egy készlet pasztellkrétát (egy 12es 3ezer körül van talán) vagy akvarellceruzát (annak meg elég hasonló a végeredménye, mint a filcnek), olcsóbbak, könnyebben beszerezhetőek, szóval ismerkedésnek szerintem jobb.
Bár persze csak te tudod, mire van kereted, nem lebeszélni akarlak. :)
Szia! Én a szülinapomra kaptam 10 db copic ciao marker-t(2x 5db) Nekem bevált, mert szépen fog, és újratölthető:) Én is kezdő rajzolónak számítok nem vagyok profi eddig csak pár dolgot rajzoltam ,mivel azzal a 10 db-bal nem megyek sokra:( Bár karácsonyra kértem még 3 csomagot:) Sajnos a szüleimnek nincs pénze 72 db-osokra:( Neked azt ajánlom hogy próbálj ki esetleg egy olcsóbbat (prismacolor, link lent)az olcsóbb és szerintem jó:) Remélem hasznos volt a válaszom:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!