Imádok égethető gyurmázni: ) csak már nincs ötletem hogy mit csinálhatnék belőle? Milyen figurát vagy valamit?
Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 17:11
1/8 anonim válasza:
Sárkány, egyszarvú, tündér, angyal...
:)
2/8 anonim válasza:
számítógép (külön monitor egér gépház... BILLENTYŰZET...)Xd
3/8 anonim válasza:
csinálj egy pici falut, házikókkal, állatokkal, parasztokkal :P vagy várost autókkal, felhőkarcolókkal. Hirtelen ez jutott eszembe, de ezt szerintem meg lehet csinálni aranyosan :)
4/8 anonim válasza:
Csinálj egy boeing 737-es és egy Airbus a320-ast.Nemtudom kivitelezhető-e a dolog :D
7/8 anonim válasza:
sztem ezek elég nehezek...én pl dinnye,fánk,muffin,tortaszelet,cipö,pillango,virágok
gombok amit övre varrtam fel:P,gyűrű,smile,zokni,bugyi...
8/8 anonim válasza:
pegazus, ló, egy farmot is elkészíthetsz, füzetes/könyves fülbevaló, tanszeres fülbevalók (ezeket el is adhatod), orchidea, neves cuccokat, gyöngyöket... sok lehetőség van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!