Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miből csinálhatnék trónt?

Miből csinálhatnék trónt?

Figyelt kérdés

unokatesóim jönnek nyáron (2 lány az idősebbik velem egy idős (10 éves)a kisebbik 8)

és kitaláltuk h ha nyáron jönnek hozzánk aki játszunk ilyen királynőset!lesz trónja a királynőnek meg jogara meg koronája és a másik két lány meg szolga.(minden reggel kihúzzúnk egy kalapból egy nevet és akinek a neve van rajta az lesz a királynő)itt lesznek egy hetet biztos.szóval a királynőnek már meg van a koronája papírtányérból lesz a jogar hát... az vmi faággból és papírból ...még nem tom..de a legfontosabb a TRÓN!miből legyen?hát papírból tuti nem:) de egyszerűen nincs ötletem!kérlek segítsetek!azt akarom h ez legyen életünk legjobb hete!!!:)köszi előre a válaszokat!

2011. ápr. 26. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy fotel csak akad a házban! =) Vagy bármi más, ami kényelmes ülést ad, pl egy görgős szék, kartámasszal, hinta funkcióval =). Aztán arra a napra CSAK a királynő ülhetne benne... szóval szülők is tiltva lennének :P =).
2011. ápr. 26. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ!igen én is ezen gondolkoztam szerintem van valahol egy nem használt fotelünk...de mivel díszítsem?mert hát ugye azért a felség mégsem ülhet az aljanéppel azonos széken.
2011. ápr. 26. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha van a házban, vagy rokonnál valamilyen vadállat bőre/szőrméje... Azt rá kell teríteni. Nekünk van egy fekete-fehér foltos marha bőr, ismerősöméknek pedig egy kiterített vaddisznó.
2011. ápr. 27. 22:54
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi az ötletet!:)
2011. ápr. 28. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!