Szeretitek az animéket és a mangákat?
akik nem szeretik az animéket:
Eddig miket láttál? Pokemon? Digimon? Ezek kb 6 éves gyerekeknek készülnek. Itt van a 3 kedvenc animém, ha ezeket nem láttátok, akkor amit irtok az nem más mint tudatlanság. (mindenkép magyar felirat +japán szinkron, külön lehet öket letölteni, én GOM playert használok a lejátszáshoz)
1. Deathnote 37 rész. Nincs olyan ember akit ne fogna meg a történet ,
2. Code Geass és R2 (R2 a 2. évad jelölése) 50 rész. A rajzolása elöször szokatlan...de a történet....
3. End of Evangelion 26 rész. Erröl már irtak itt. Sajnos a befejezés nem lett a legjobb (elfogyott a költségvetés) de már csináltak hozzá új befejezést, másfél órás. A cime: End of Evangelion.
Nos, ha ezeket látátok, és még mindig azt mondjátok hogy az animék sz*rok, akkor elfogadom a véleményeteket.
khkm shounen? nem szereted mert nincs mondani valoja? a narutot irtad, annak van mondani valoja :D csak elég lassan halad, msot tart kb 350. résznél :D És egy többszás részes animéket nem fair össze hasonlitani 1-2 évados müvekel.
A Vampire Knight az jó!
Mostanság az Elfen lied-et nézegettem feliratosan, majd nem sokára megnézem a Devil May Cry-t is azt is felirattal és megnézem azt amit az utolsó válaszoló írt!
Code Geass nagyon király ha letöltöm a Devil may cry-t akkor azt töltögetem, fent van egy oldalon az R2 is! Ha érdekel és nincs meg akkor innen töltsd le:
Régen furcsa volt hogy egy anime feliratos, most már nem mert végig néztem felrattal az Elfen Liedet!
Tök jó amit ajánlottál majd letöltöm!
kicsit unatkozom :D nagyon röviden leirom a legkisebb spoiler nélkül hogy az általam emlitett anime miröl szól:
Deathnote: jelenben játszodik, a föcselekmény szálat leszámitva nem külömbözik semmiben az "eredeti világtol". Vannak halálistenek. Nem lehet öket megölni és láthatattlanok. MInden halál istenek van egy halál listája. És azzal hogy embereket ölnek, meghosszabitják saját életüket. Pl. van egy 20 éves ember, neki még élnie kéne 10 évig és útána meghalna, de ha a halál isten a nevét felirja, akkor a hátralévő ideje (10 év) hozzá adodik a saját életéhez. Az egyik halál isten unatkozik, mert a világukban nem történik semmi érdekes, és ledobb a földre egy halál listát, amit meg talál egy ember... a történet a föszereplöt követi.. ahogy egy átlagos diákbol pszihopata lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!