Szeretitek az animéket és a mangákat?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miket szerettek?2009. aug. 3. 16:36
12/36 A kérdező kommentje:
Várom azért még az észrevételeket!
Írjatok bátran! És hogy tetszenek az animékben szereplő zenék?
2009. aug. 4. 11:59
13/36 anonim válasza:
Én imádom az animéket és az animék zenéi is legtöbszöt nagyon jók + a japán zenék is nagyon tetszenek :)
14/36 Thurston válasza:
Ha jó, akkor szeretem, de nem vagyok rajongó. A shouneneket például (Dragon Ball, Naruto, YYH) gyűlölöm, mert semmi komoly tartalmuk nicnsen.
Amiket kedvelek:
Code Geass, Neon Genesis Evangelion, End of Eva, Berserk, Akira...
Van még egy jópár, de ezek jutnak eszembe hirtelen.
15/36 Thurston válasza:
Ja és eléggé bírom a JRPG-ket. Final Fantasy, meg ilyesmik. Egy ilyen játék végigjátszása bőven felér egy komolyabb anime megtekintésével.
16/36 Thurston válasza:
Aki azt mondja, hogy 19 éves fejjel nem kötik le, az nézze meg például a Neon Genesis Evangelion-t meg az End of Evát. Miután megmutattam a filozófiatanáromnak, minden osztályának kötelező tananyagnak adta az értelmezését.
17/36 A kérdező kommentje:
Na ez az! Köszi hogy ki álltok mellettem! Én is szerete a JRPG-ket és én is láttam FF VII-et és a Resident Evilt is és tök jók! Amúgy mindenkit felpontoztam kivéve egy pár embert!
2009. aug. 5. 13:06
18/36 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a Fullmetal alchemist és az Inuyasha. A zenéjük is nagyon jó.
19/36 anonim válasza:
Hogy ne csak imádat legyen: Én nem szeretem, távol áll tőlem eléggé a stílus. Bár a Final Fantasyk nagyon jók (szerintem).
20/36 anonim válasza:
én szeretem az animéket. vampire knight :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!