Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Fáj ha eltalál egy airsoft...

Fáj ha eltalál egy airsoft lövedék?

Figyelt kérdés
16éves vagyok nagyon szeretném kipróbálni a közeljövőben csak attól félek hogy fáj ha mondjuk eltalálnak
2012. szept. 23. 16:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehooogy, tök király érzés O.O
2012. szept. 23. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem épp kellemes, de azért ki lehet bírni. Ez a játék ezzel jár.
2012. szept. 23. 16:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen fegyverrel, milyen távolságból és hol találnak el. Ha csupasz bőrödön talál el az fájhat valamennyire, ne íjeszegetésből de még meg is látszódhat. De amúgy meg felöltözve szoktak játszani és akkor még csak meg sem érzed, hogy eltaláltak.

16 évesen ne legyél már puha p.cs, nem mersz airsoftozni, mert attól félsz, hogy fáj ha eltalál. Ha szúnyog megcsíp az is fáj...

2012. szept. 23. 17:04
 4/7 A kérdező kommentje:
igazából nem azért nem airsoftozok mert félek hogy fáj hanem mert nincsenek meg azok a körülmények és majd őszi szünetbe akarom kipróbálni és lehet választani a fegyverek közül? ugy értem oda megyek na akkor kezdjük és ki lehet választani pl: lövész puska stb
2012. szept. 23. 17:33
 5/7 anonim ***** válasza:
saját fegyver kell vagy kölcsön esetleg
2012. szept. 23. 20:41
 6/7 Jakus Tamás ***** válasza:

Erre valók a szabályok hogy a szükségesnél nagyobb fájdalmat ne okozzanak senkinek.

Az én fegyverem 5 méterről a sima bőrt feltépi. De 20 méteren belül nem tüzelhetek vele senkire semmilyen körülmények között.

Egyébként meg nem okoz nagy fájdalmat. csíp egy darabig és kicsit elszineződik a hely ha közelről kapod a sorozatot de ez minden. Ami meg a fegyvert illeti azt neked magadnak kell eldöntened hogy milyen fegyverrel akarsz játszani.

2012. szept. 28. 22:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Mint a darázs csípés. Én ahhoz hasonlítanám.

De itt vannak a komolyabb találatok: [link]

Egy idő után már alig érzed + megfelelő védőfelszerelés ;)

2012. nov. 29. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!