Van egy mossberg m590-es airsoft-om ami el tőrt. Hol kaphatok hozzá alkatrészt?
13-ért láttam egy mossberg m590-est. Ami nekem annyit mond hogy minimum sportline, vagyis gyerekjáték. Sokszor még a drága igaziakhoz se nagyon érdemes alkatrészt venni mert hacsak nem bontott akkor megfizethetetlen, ezen kívül még a legtöbb dolgot nem is lehet kapni!
Szerintem ezt add el alkatrésznek és vegyél valami komolyabbat olyan ABS-ből ami nem törik ilyen könnyen, mert az általad vélhetően vett fegyver igazi játékra alkalmatlan.
Műanyag fogaskerekek, műanyag gb alu cső óccsó törékeny műanyag, ezt kapod 13-ért. Az nem ABS!
Ez kell neked!:
26-ért szinte ingyen van. Ez már igazi ABS! A gb a fogaskerekekkel porkohászott fém, a csöve réz. Kilóra szinte megegyezik az eredetivel és még a hegesztési varratokat is lekoppintották! Ilyent vegyél és nem lesz annyi gondod!
A G36C amúgyis az egyik legjobb AS konstrukció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!