Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Van egy mossberg m590-es...

Van egy mossberg m590-es airsoft-om ami el tőrt. Hol kaphatok hozzá alkatrészt?

Figyelt kérdés
a fegyvert több mint fél éve vásáróltam. egyszer haverokkal kimentünk az erdőbe azt az egyik személy nekem jött és félbetörte a puskát egy újj ház kéne hozzá meg egykét pöcök a belsejébe. Sopron fele van ijen bolt ahol ezt eltudom intézni vagy inkább nem érdemes????

2012. aug. 21. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:

13-ért láttam egy mossberg m590-est. Ami nekem annyit mond hogy minimum sportline, vagyis gyerekjáték. Sokszor még a drága igaziakhoz se nagyon érdemes alkatrészt venni mert hacsak nem bontott akkor megfizethetetlen, ezen kívül még a legtöbb dolgot nem is lehet kapni!

Szerintem ezt add el alkatrésznek és vegyél valami komolyabbat olyan ABS-ből ami nem törik ilyen könnyen, mert az általad vélhetően vett fegyver igazi játékra alkalmatlan.

2012. aug. 22. 19:34
 2/4 A kérdező kommentje:
ez is abbol van legalábbis a boltba azt monták. igazábol csak elhajlott kb 60 kokba és a csavarok kiszakadtak a helyükről és ami az elsütő szerkezetet összekapcsolta a csővel az elhajlott és kinyúlt a házat már megcsináltam csak az a 2centis darab hilyányzik
2012. aug. 22. 21:10
 3/4 A kérdező kommentje:
ez is abbol van legalábbis a boltba azt monták. igazábol csak elhajlott kb 60 fokba és a csavarok kiszakadtak a helyükről és ami az elsütő szerkezetet összekapcsolta a csővel az elhajlott és kinyúlt a házat már megcsináltam csak az a 2centis darab hilyányzik
2012. aug. 22. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Műanyag fogaskerekek, műanyag gb alu cső óccsó törékeny műanyag, ezt kapod 13-ért. Az nem ABS!

Ez kell neked!:

[link]

26-ért szinte ingyen van. Ez már igazi ABS! A gb a fogaskerekekkel porkohászott fém, a csöve réz. Kilóra szinte megegyezik az eredetivel és még a hegesztési varratokat is lekoppintották! Ilyent vegyél és nem lesz annyi gondod!

A G36C amúgyis az egyik legjobb AS konstrukció.

2012. aug. 23. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!