Akik nem alkoholt fogyaszt szórakozáshoz azok mit használnak?
Belülről fakadó jókedvet, egy jó nagy adag őrültséggel egy csipet humorérzékkel és némi tánctudással megfűszerezve. :)
Nem kell alkohol hogy jól érezd magad a buliban. Sőt. Elég gáz, ha csak az alkohol képes meghozni a kedved...
23/L
Muporkának igaza van.
Magam is fejben döntöm el, hogy jól érzem-e magam, vagy sem.
És igen.
Irigyellek titeket, lehetséges, hogy nálam azért van ez mert így szoktam meg és baráti társaságban is ezt látom.
De azért valjátok be, hogy egy kevés alkohol után ti is jobban érzitek magatokat mint anélkül.
Első vagyok.
Én ha iszom, akkor is keveset, mértékkel. Egy sört. Jól érzem magam alkohollal is, de nincs olyan nagy különbség...max becsípve röhögök olyan dolgokon is, ami józanul egyáltalán nem lenne vicces.
De alkohol nélkül is tudok bulizni.
Volt olyan hogy ittam egy pohár bort és egy sört és rosszul lettem, (nem hánytam, de hányingerem volt)nem esett jól, és mehettem haza, ennyi volt a nagy buli... :S Pedig mennyire szerettem volna ott lenni! És tessék! Nem kellett volna innom és minden tök jó lett volna. Szóval én nem szoktam inni, de ha iszom is, akkor is egy pohár valamit... nem addig iszom hogy berúgjak és kiforduljak önmagamból, elszálljon minden gátlásom. Azért kell az a gátlás hidd el! :) Főleg lányoknál kiábrándító mikor teljesen önkívületi állapotban vannak és fűvel fával kavarnak. Én megőrzöm a méltóságom azzal, hogy nem részegedek le.
Muporka
Amint alkoholt iszom, szédülök, megfájdul a gyomrom, a fejem, hányingert kapok.
Jó, ehhez azért több kell, mint egy bohár jó bor, de mégsem vagyok ugyanaz, mint teljesen tiszta fejjel.
Nem szeretem elveszíteni az önkontrollt, még minimálisan sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!