Tudtok írni olyan zenelejátszót, amit játék közben (lol) is látni, nem kell asztalra tenni ha kell valami és nem fogyaszt sok memóriát?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 16:00
1/1 anonim válasza:
Nem, viszont nekem is volt ilyen problémám, ezért vettem egy olyan billentyűzetet amin van pár + gomb (előre-hátra léptetés, stop, play/pause) Elég fasza, játék közbe nem kell taskolgatni csak váltogatok :D Azt viszont nemtom milyen programokhoz jó. Nekem a media playert lehet vele vezérelni meg youtubet, mást nem nagyon.
Programot viszont nem tudok, de azért leírtam mivel 1 bill nem nagy pénz kb 3000 HUF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!