Most akkor tényleg meghalt Byakuya a Bleach mangában?
ELsőnek igazavan ...
Belenéztem , de ahogy látom csak rendesen meg gyepálták , sztem ebbe nem hal bele ..
Viszont ami érdekesebb :D papi beindult :D
Mellesleg most vettem észre, hogy más is kiírta már, úgyhogy első válaszoló állítsd le magad...
nem tudom mit kell ekkora ügyet csinálni belőle főleg úgy, hogy nem is követed a mangát
inkább máskor gondolkozz te....
Hát azért neharagudj de elég lehangoló tud lenni hogy valaki inkább megvárja 1 anime végét (pl) hogy kiderüjjön 1-2 dolog és valaki elspoilerezi már nem olyan jó .
nem véletlenül bannolgatnak érte aa-n.
"És még annyit hozzátennék, hogy miért nem lehet csak simán elsiklani felette?"
Olvasol egy kérdést (mivel szeretnél segíteni a másiknak). És egyszer csak azt látod, hogy: Meghalt xyz a zyx sorozatban. Ennyi bőven elég...
Remelem errol mar beszelhetek.
Pl Tousen es Gin is eleg sajnalhato volt a vegen mikor meghalt,es Grimmjowt Ulquiorrat meg Nnoitrat is megtiszteltek egy szomoru halallal szal nem csak az sopredek hal meg.Az meg h egy kapitany meghaljon tul lehangolo lenne...bar jelenleg a mangaba meg sokminden lehet,de most beszeljunk csak az animerol.Szal igaz h mind badass volt de valahogy mindbe volt valami jo is.Vis nekem ez a vvelemenyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!