Szerintetek mi legyen?
Figyelt kérdés
Most szombaton lesz a szülinapom,és barátnőm meg eléggé bulizós fajta...lesz egy buli a közelünkben,azt mondta olyan project x féle,és azt akarja hogy elmenjek vele,persze a szüleink tudta nélkül....Nem az hogy én kisanygyal vagyok,de 15 évesen még fiatalok vagyunk bulizgatni,főleg úgy hogy szüleink nem tudják hol vagyunk.De ő meg próbál rábeszélni hogy menjek,de engem ilyen bulik nem érdekelnek,inkább valami koncert.2012. szept. 6. 14:58
1/2 anonim válasza:
Semmi kép nem mennék a helyedben,tényleg fiatalok vagytok,lesz még elég időtök bulizgatni!
2/2 anonim válasza:
Előszőr is boldog születésnapot, másodszor pedig függ attól hogy a szüleid milyenek, ha el tudod nekik mondani, akkor mindenféleképpen jobb ha tudják hol vagy. Viszont ha nem tudod nekik elmondani mert tiltják, akkor inkább azt mondanám, verődjetek össze páran a szobádba, lehet ott is bulizni. Valóban elég fiatalok vagytok ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!