Miért van az, hogy egy fiú sem akar levelezni? Én fiúkkal szeretnék, olyanokkal akik nem hígagyúak és nem muszály Brad Pitt legyen de azért ne legyen a legcsúnyább ember a Földön.
Figyelt kérdés
Postai úton szeretnék levelezni. 16/L2012. aug. 31. 01:07
1/5 anonim válasza:
Hát, mert kockák. :D
Na, de most komolyan, szerintem a levelezés a 21. században eléggé kihalt és inkább egy "romantikus dolog" lett belőle. Gondolom a fiúk elriadnak, amikor megkérdezed tőlük ezt, mert szerintem azt gondolják, hogy te párkapcsolatot vagy egy kis "love story-t" szeretnél tőlük.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez szerintem is hülyeség tőlük. Csak szeretnék fiúkkal is beszélgetni. Miért nem lehet ezt a hagyományos módon csinálni? Külön élmény mikor megkapod a levelet és kibonthatod
2012. aug. 31. 01:27
3/5 A kérdező kommentje:
De még ha Love story-t is akarnék nem tudom mi abban a rossz hogy úgy menekülnek. Olyan lehetetlennek tűnik valakit találni akivel jól el lehet beszélgetni.
2012. aug. 31. 01:45
4/5 anonim válasza:
Amúgy e-mailben is ugyanolyan jó levelezni, mint valódi levélben. Mert ott is úgy van(legalábbis én úgy vagyok vele), hogy látom, hogy jött egy levél és már rögtön a a torkomban dobog a szívem, hogy most vajon mit írt, mint mikor a kisgyerek megkapja az ajándékát. :)
5/5 A kérdező kommentje:
ertem:P
2012. szept. 1. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!