Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen rendezvényeket tudtok...

Milyen rendezvényeket tudtok ajánlani? Milyeneken voltatok már?

Figyelt kérdés
Olyan rendezvényeket, bemutatókat stb... keresek ahol ki lehet próbálni a kardforgatást, íjazást, ami kapcsolódik az ókori, japán kultúrához, ami kosztümös, és/vagy be lehet öltözni.

2012. szept. 2. 16:08
 1/4 anonim válasza:
Kitűnő lehetősséget nyújtana erre a Mondo con....:)Én ezen voltam már, és őszinte leszek,egyszerűen leírhatatlan,hogy milyen klassz!..:D...Mondjuk íjazás,és kardforgatás nem igazán lesz. De beöltözni mindennek az égegyadta világon lehet...Egy darab szartól kezdve egészen narutoig...XD
2012. nov. 4. 11:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen-igen gondolkoztam rajta, hogy megyek csak nincs kivel. :( Amúgy Narutós vagyok. XD Csak jó lenne ha lenne olyan rendezvény ahol a kardforgatást és az íjászatot is ki lehetne próbálni. :D
2012. nov. 4. 22:34
 3/4 anonim válasza:
Na,gyere velem...X3....Énis narutos vagyok...:)...:P...Hátt...Kardforgatós bigyót,nem nagyon tudok neked mondani...
2012. nov. 10. 14:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Írj privit XD
2012. nov. 14. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!