Ti mit éreztek, hogy elkezdődik az iskola és jön a komor tél?
Nekem ilyenkor miníg olyan érzésem van hogy jön az üresség. Nem tudom értitek-e, de arra gondolok hogy jön a suli, amivel igazából csak annyi a bajom hogy rengeteget kell tanulni és alig van szabadidő, ráadásul ez párosul a téllel, amit nagyon utálok.
Ti hogy vagytok ezzel?
Olyan érzésem van ilyenkor mint ha valami lezárulna, mint ha egy részemet elveszteném. Szomorú vagyok, bár inkább azért mert elmúlik a nyár, és depressziós érzéseket vált ez ki belőlem. A testem minden porcikája ellenkezik ellene, mint mikor valakit kivégzésre visznek, nem akarja, de még is meg fog történni.
Nem tudom értitek-e, de szeretném ha leírnátok mit gondoltok.
Én ezzel fordítva vagyok... Igazság szerint, nem érdekel a suli vagy a nyári szünet, mind a kettőben jól tudom magam érezni.(Bár most új helyre megyek,szóval...) És személy szerint én utálom a nyarat... Nem tudom miért, régebben imádtam, de most már ki nem állhatom. Egész nyáron a jó hideg telet vártam. Számomra a tél sokkal megnyugtatóbb, jobb... Nem tudom leírni, miért, egyszerűen jobban szeretem.:D Ilyenkor felénk sokkal többet bulizunk is... (Ne kérdezd, ilyenkor van nálunk a buli szezon a városban.:D)
15/l
a téli depresszióból amit linkeltél egyből kigyógyítana, ha egy fiú ölelne téged a hidegben és felmelegítene téged. ennél nincs jobb:)))
persze a nyárnak is megvannak a szépségei.
én személy szerint mind a kettőt nagyon szeretem, de ha feltétlenül választani kéne akkor inkább a tél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!