Van még 3 hét a szünetből. Milyen programokat tudtok ajánlani?
ahogy néztem 3 hét van még a nyári szünetből.. az egész szünetem elég unalmas volt.. itthon ültem és gépeztem. az volt a tervem hogy egész nyáron dolgozni fogok meg bulizni. ebből csak a bulizás jön össze 2 hetente már ha van kivel. (mert anyám csak kéthetente enged el éjszaka bulizni nehogy habi túlzásba vigyem)
az összes diákmunka foglalt. egész nyáron kerestem de nem találtam semmit. vagy betelt, vagy 18 éven felülieknek, vagy pedig hosszútávra keresnek..
anyámék nem adnak pénzt mondván hogy minek, úgy se megyek sehova. szoktam néha haverokkal ki járni nappal, meg kiszökni éjszaka.. de ők se érnek rá minden nap.
mit kezdjek magammal ebben az utsó 3 hétben?
17/F
u.i.: azt is nagyon szívesen várom ha valaki tud mondani egy szövetkezetet ahol még is csak lenne üresedés.
menjetek el bicikli túrázni vhova a haverokkal :D mi is azt szoktuk csinálni az egyik barátnőmmel :) áttekerünk a szomszéd városba (15 km kb), ott elmentünk strandra,este meg hazatekertünk :D
amúgy örülj neki h ilyen 'gondjaid' vannak :'D én most leszek végzős, tanulok ezerrel.. :D najó, nemsokára SZIN, oda is megyek :P
18/L
Menj el sétálni este, jó, ha van egy zenelejátszód. :D Esetleg (ha még nem) elkezdhetnél megtanulni valamit, például gördeszka. Srácokkal kemping, biciklitúra, vagy tanulj nyelveket. :D Jobbat nem tudok, mivel lány vagyok. :)
14/L
Menjetek el ide! Állat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!