Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Nagyon unatkozok, mit lehet...

Nagyon unatkozok, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

gondoltam arra hogy festek, de nincs semmi festékem, már rendet raktam, sütit sütöttem, olvastam, filmet néztem, rejtvényt fejtettem...fb nem köt le, gyk szintén. Könyveket/füzetek szívesen befedném, de a könyvek még nincsenek meg, a füzetek meg már kész vannak...állatom nincsen, hogy azzal játsszak, számítógépes játékok már unalmasak..:s

14L

2012. aug. 26. 23:32
1 2
 11/16 Keselyüstök ***** válasza:
Hát akkor aludj te is!:D
2012. aug. 26. 23:47
 12/16 A kérdező kommentje:

hát akkor ne hidd el ;))

sajnos nem fáradtam ki ma eléggé, nem vagyok álmos, pedig szeretek aludni :c

most perpillanat szétvet az energia...:D(háromig aludtam)

2012. aug. 26. 23:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Tanulj a suliba xD készülj fel xdd
2012. aug. 28. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem játsz valami új játékon a gépeden magadom a játék neveket sorolom: Call of duty összes része , Space rangers 1-2,Seven kingdoms 2 Medieval összes része, Saints row the third,Rome total war,Medal of honor összes része,Left 4 dead 1-2,Delta force black hawk down,Conter strike összes része,Farcry,Shrek 2,Iron Front Liberation 1944,Borderlands,Swat 4 ,Battlefieldek,Company of Heroes részei,Crash Day,Crysis, Gta részei,

Meg ha van utorrented akkor már nem akarok annit írni : [link]

[link]

2012. szept. 2. 19:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Számold a hajszálaidat, vagy 'rajzolj a lábaddal' / lábujjad közé rakod a ceruzát :D/xD
2012. szept. 8. 22:07
 16/16 A kérdező kommentje:

ez a lábujjas jó :D:D:D

meg is csinálom vmikor :D

2012. szept. 8. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!