Nagyon unatkozok, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
gondoltam arra hogy festek, de nincs semmi festékem, már rendet raktam, sütit sütöttem, olvastam, filmet néztem, rejtvényt fejtettem...fb nem köt le, gyk szintén. Könyveket/füzetek szívesen befedném, de a könyvek még nincsenek meg, a füzetek meg már kész vannak...állatom nincsen, hogy azzal játsszak, számítógépes játékok már unalmasak..:s
14L
2012. aug. 26. 23:32
1/16 anonim válasza:
számolj vissza hogy hány másodperc van még a suliig
2/16 A kérdező kommentje:
twitter, instagram ma kihalt, blogot írni/olvasni nem szeretek, olyan kéne ami nem számítógépes. max. chatroulette, de nem jó a webcamom, és úgy meg nem áll velem szóba senki..:D
2012. aug. 26. 23:35
3/16 A kérdező kommentje:
ez nem rossz ötlet :DD de fullhülye vagyok matekból xd
2012. aug. 26. 23:35
4/16 anonim válasza:
Keress magadnak beszélgető partnert,itt garantáltan "izgalmas" emberekkel találkozol..
5/16 anonim válasza:
fesd ki a körmöd ilyen ötletesekre: (nézd meg youtuben cutepolish csatornáját) xDbocsi lustavagyok linkelni
7/16 A kérdező kommentje:
na ez tényleg jó lenne, de gél-lakk van a körmömön :DD
hát, akkor várom a szintén unatkozó fiúk-lányok leveleit ;DD
2012. aug. 26. 23:39
8/16 anonim válasza:
Nehéz az élet barátok nélkül mi?:D
9/16 A kérdező kommentje:
-.-" :DD
gólyatáborban/nyaraláson vannak/ alszanak :DD
2012. aug. 26. 23:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!