Mit tegyek, ha nem tudok feloldódni?
Figyelt kérdés
Folyton hívnak bulizni stb és egyszerűen nem merek elmenni, mert mindig attól félek, hogy kinevetnének vagy valami. Nem tudok táncolni sem, mert akkora bennem a feszültség:S Ha csak arról lenne szó, hogy elmegyünk egy kicsit sétálni vagy valami akkor ok, de ha olyan helyről van szó, ahol többen vannak és táncolni kell, akkor már teljesen kész vagyok. A barátnőim többsége folyton bulizik, én meg 16 évesen egyáltalán nem járok sehova. Lehet ez ellen tenni valamit?2009. júl. 25. 14:36
1/1 anonim válasza:
Én is pont ugyanilyen vagyok. Szerintem először próbálj csak olyan helyre menni, ahol kevesen vannak.:) Én is ezt próbálom.:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!