Milyen tanszereket vegyek 6-as lányomnak?
Figyelt kérdés
A lányom új iskolába megy 6 -ik osztályba és nem tudom hogy miket vegyek nekichogy mindene meg legyen!!
Toll tartóba
Füzetek stb
2009. júl. 25. 13:44
1/6 anonim válasza:
Tolltartóba vegyél neki 2-3 jól fogó kék tollat, 2 db grafitceruzát, radírt, kisvonalzót (15 cmeset), zöld tollat, és szerintem ennyi elég. Nekünk az első órán mondja el minden tanár, hogy milyen füzetet kér, szerintem azt majd az első tanítási héten vegyétek meg. Első nap elég ha van nála egy jegyzetfüzet amibe felírja, hogy miket kell majd vennetek.
2/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm!!
2009. júl. 25. 14:01
3/6 anonim válasza:
egyébként lehet, hogy kelleni fog majd körző, szögmérő és derékszögű vonalzó, de ne vedd meg, mert nem biztos, hogy geometriázni is fognak :)
amúgy egy órarend is kéne sztem, 1-2 kék toll,1 rotring,radír és egy zöld ceruza vagy toll és kész
4/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2009. júl. 26. 08:16
5/6 anonim válasza:
És a toll olyan legyen, hogy ne hagyjon nyomott, mert az az őrületbe kergeti. Egy Zebra nem hagy nyomott. Ezek 100-120 forint körült vannak. (a fém golyós Zebra).
6/6 anonim válasza:
Bocsi, kimaradt a vesszŐ (fém, golyós zebra).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!