Nincs fantáziám, vagy mi a baj velem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy (mások véleménye szerint) nagyon jól rajzolok. Tényleg bármit lerajzolok, ha van hozzá kép. Ez eddig oké.
Viszont magamtól nem igazán tudok kitalálni dolgokat. Tehát ha leülök, hogy rajzolok valamit, akkor csak "szenvedek", mert nem tudok mit kitalálni..Az egyik tetováló ismerősömnek segítek rajzolni ha elakadna valahol, de azt is csak úgy, ha elmondja h mit kellene rajzolni..
Hogyan legyen fantáziám, vagy mit csináljak..? Előre is köszönöm!:/
2012. aug. 23. 14:00
2/3 A kérdező kommentje:
ezt elolvastam amit írtál, és megint csak gondolkozom azon, hogy mit szeretek, mit rajzoljak..
2012. aug. 23. 14:17
3/3 anonim válasza:
nekem például úgy jut ötlet az eszembe, hogy pl megnézek egy animét.. aztán nagyon megkedvelem az egyik szereplőt és akkor elhatározom, hogy le fogom rajzolni később :D nekem így van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!