Légyszives valaki letudná írni gitáron hogy kell pengetni a Soul Asylumtól a Runaway Train című számot?
Azt amikor akkordokat játszani?
Azt ugye tudod hogy vannak benne nyolcadok, negyedek meg egészhangok?
Most ha én felsorom ütemek szerint akkor én megörülnék bocs.
1. válaszoló oké ha igy gondolod semmi gond ....
2.Igen jó értem de van haverom aki 1 éve gitározik és tök faján megy neki ő is netről tanult... de van benne igazság :D csak honnan kaparjak lóvét tanárra? :DD közelben nemhiszem hogy lenne... és ő bocs de szart se segítettetek xD na mindegy azért kössz a semmit :DD
na, de, megpróbálok segíteni
felfellefelfeleflefleflfelfleflefllfelfleleflelflffelfelfelfelelelelelefelfelfelfelfelfeleflefleflfelelflefleflfelefleflefleflefleflefleflflflelelfelefleflelleflefleflelfelfelfleflefleflelfelfleflelleflefleflefleflleflflflelfllelf
:)
Attól hogy te hülyének nevezel attól még te sem leszel egy IQ bajnok csak egy szokásos bunkó paraszt.Bocsánat,hogy megkérdeztem valamit amit nemtudok te seggszőrhasogató.....
OKÉÉ kössz legalább valaki normális is akad itt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!