Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Légyszives valaki letudná...

Légyszives valaki letudná írni gitáron hogy kell pengetni a Soul Asylumtól a Runaway Train című számot?

Figyelt kérdés
Kezdő gitáros vagyok de ez a szám mindig a kedvencem volt és meg akarom tanulni de valahogy nem bírok rájönni a pengetési módra :D ....szóval hányat le hányat fel?

2012. aug. 18. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt amikor akkordokat játszani?

Azt ugye tudod hogy vannak benne nyolcadok, negyedek meg egészhangok?

Most ha én felsorom ütemek szerint akkor én megörülnék bocs.

2012. aug. 19. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
na, a sok "nem kell tanár, internetről is lehet tanulni gitározni" ember jöjjön ide, és magyarázzon hülyeségeket :D bár magát a ritmusérzéket nem lehet külön tanítani, mégis, akik tanárhoz járnak, nem kérdeznek ilyen fasságokat.
2012. aug. 19. 16:30
 3/7 A kérdező kommentje:

1. válaszoló oké ha igy gondolod semmi gond ....

2.Igen jó értem de van haverom aki 1 éve gitározik és tök faján megy neki ő is netről tanult... de van benne igazság :D csak honnan kaparjak lóvét tanárra? :DD közelben nemhiszem hogy lenne... és ő bocs de szart se segítettetek xD na mindegy azért kössz a semmit :DD

2012. aug. 20. 01:52
 4/7 anonim ***** válasza:
attól még hülye vagy
2012. aug. 21. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:

na, de, megpróbálok segíteni

felfellefelfeleflefleflfelfleflefllfelfleleflelflffelfelfelfelelelelelefelfelfelfelfelfeleflefleflfelelflefleflfelefleflefleflefleflefleflflflelelfelefleflelleflefleflelfelfelfleflefleflelfelfleflelleflefleflefleflleflflflelfllelf

:)

2012. aug. 21. 14:17
 6/7 A kérdező kommentje:

Attól hogy te hülyének nevezel attól még te sem leszel egy IQ bajnok csak egy szokásos bunkó paraszt.Bocsánat,hogy megkérdeztem valamit amit nemtudok te seggszőrhasogató.....

OKÉÉ kössz legalább valaki normális is akad itt :)

2012. aug. 22. 17:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Sorry a kommenteket nem én irtam...spanomnak átkattant és ő válaszolt xD
2012. aug. 23. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!