Milyen dvd lejátszót érdemes venni? Lent.
Figyelt kérdés
2 éve vettem Philips dvd lejátszót, amin van usb csatlakozó is, de ma nem működött. Olyan kellene, ami írott dvd-ket, cd-ket is tud olvasni, és tartós, nem pedig a jótállás lejárta után elromlik. :S Van ilyen? Vagy olyan, amihez nem kell dvd, vagy cd, hanem külsőleg lehet csatlakoztatni a Tv-hez, és onnan mehetnek a filmek, zenék, stb... Aki tudna ajánlani nekem, azt nagyon megköszönném! Árban mindegy.2012. aug. 15. 13:48
1/3 A kérdező kommentje:
Sem a dvd, sem pedig az Usb nem működött rajta. Nagyon mérges lettem! :S A garancia már rég lejárt persze. :S
2012. aug. 15. 13:49
2/3 anonim válasza:
Az egyik barátnőm is így járt a Phillips lejátszóval. Nekem 5 éve egy prosztó Hyundai lejátszóm van, Tescoban vettem 6000-ért. Napi szinten használom és a mai napig tökéletesen működik.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ! A Philips is napi szinten megy, mert Gyermekem állandóan a mesét nézi rajta. Nem tudom mi a fenét spórolnak ki a gyártók belőlük, pedig "márka", és alig mennek 1-2 évet. Legjobbak még a Samsungok. Van egy 74 cm-es Samsung Tv-m, amit 2004-ben vettem jó drágán, de a mai napig működik, egyszer sem volt semmi baja...lehet Samsung Dvd lejátszót kellene vennem?
2012. aug. 15. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!