20-30 ezer Ft -ért milyen DVD felvevő-lejátszót (combót) érdemes vásárolni? Csak a TV-ből szeretnék felvenni. Köszönöm a jó tippeket.
Ennyiért csak használtat lehet kapni (Vatera, Expressz, Jófogás) oldalakon találsz ilyeneket. A beépített merevlemezes (HDD) felvevőket 50E FT-tól lehet kapni az újakat. A DVD-Videó combókat meg 60E Ft felett vannak.
Nekem tavaly sikerült hozzájutnom egy hibás LG RH177 DVD felvevőhöz ami egy beépített 80 GB-os merevlemezre rögzít, vagy közvetlen DVD-R/RW lemzre írja a felvételt.
Az év üzlete volt számomra mivel kocsmában dolgozok és egy helyi alkesz aki oda jár hallotta hogy szoktam DVD lejátszókat javítgatni (inkább kóburálni) és hozott nekem vagy 4 készüléket hogy nézzem meg. 3 vacak kínai volt benne egyet sikerült megcsinálni, a 4. volt egy DVD felvevő, annyi baja volt neki hogy nem kapcsolt be és egyfolytában csak a "PLEASE WAIT" felirat ment a kijelzőn. Szétszedtem és kicseréltem benne a DVD írót egy másikra és azóta tökéletesen ír és játszik le mindent. Adtam neki cserébe egy kb 2000 Ft-ot érő sima lejátszót és mondtam neki hogy az LG az teljesen rossz és csak alkatrésznek venném meg, lezajlott az üzlet és még két sört is kapott érte.
Ui.: Úgy sem értett volna hozzá az életben mert eléggé bonyolult a menüje a cuccnak meg amúgy is idióta egy fószer.
Ja még tavaly sikerült TECHNICS SA-DX750 házimozi erősítőt vennem 10000-Ft ért, ami ma is használtba olyan 40.000 körül mozog. De ezt egy normális vendég adta el nekem kihasználatlanság miatt. Még volt egy olyan hogy 60W-os álló hangfal meg kvarc óra 2000-ért, mert kellet a pénz neki játékgépre.
Hiába a kocsmában lehet a legjobb üzleteket megkötni. :-)
egyik sztori sem volt kamu!
Kedves cipi8!
Nagyon kedves és igen hasznos tanácsodat ismételten megköszönöm. Végre van némi fogalmam a DVD-ről.
Üdv: misumisu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!