Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Valakinek nem lenne szüksége...

Valakinek nem lenne szüksége egy "írótárs" félére?

Figyelt kérdés
Elég régóta írok (ez nem azt jelenti, hogy jól...), eddig mindig volt minimum egy valaki, akinek megmutathattam mit és ő is megmutatta azt, amit ő írt. De most valahogy elfogytak körülöttem az ilyen emberek. Esetleg itt nincs olyan 14-20 év között emberke, akinek szüksége lenne egy író"társ" félére?:D Én 16 éves lány vagyok, fantasy-t írok mostanság (nem, nem vámpíros téma).

#írás #regény #író #tini író
2012. aug. 7. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:
én ugyan tizenkettő vagyok jelenleg krimit írok. írj ide mailt és beszélünk: :) pamacs.aliz07@gmail.com
2012. aug. 7. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
en 14 leszek bo 2 honap mulva, ha szeretned, lennek az irotarsad, ha megfelel, akkor ird meg privibe es kuldom az emailem. :)
2012. aug. 7. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:

Mozogj más írók körében - a fic-fanfic oldalak elég befogadóak közösségileg a más művészeti oldalakkal szemben. Nézz el a Merengő Fanfictionre, az Imagine-re, publikálj, olvasgass, írj kritikát másokhoz és regisztrálj a fórumra.

A Merengő látogatottsága nagyobb, az Imagine kicsike, ellenben nagyon élénk társaság. (És a Meri elsősorban fanfices, tehát ott nem árt ismerni a nagyobb fandomokat, az Imagine viszont kifejezetten original ficre specializálódott.)

Ha nyitott vagy, gyorsan befogadnak. :)

2012. aug. 8. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!