Valakinek nem lenne szüksége egy "írótárs" félére?
Figyelt kérdés
Elég régóta írok (ez nem azt jelenti, hogy jól...), eddig mindig volt minimum egy valaki, akinek megmutathattam mit és ő is megmutatta azt, amit ő írt. De most valahogy elfogytak körülöttem az ilyen emberek. Esetleg itt nincs olyan 14-20 év között emberke, akinek szüksége lenne egy író"társ" félére?:D Én 16 éves lány vagyok, fantasy-t írok mostanság (nem, nem vámpíros téma).2012. aug. 7. 16:30
1/3 anonim válasza:
én ugyan tizenkettő vagyok jelenleg krimit írok. írj ide mailt és beszélünk: :) pamacs.aliz07@gmail.com
2/3 anonim válasza:
en 14 leszek bo 2 honap mulva, ha szeretned, lennek az irotarsad, ha megfelel, akkor ird meg privibe es kuldom az emailem. :)
3/3 anonim válasza:
Mozogj más írók körében - a fic-fanfic oldalak elég befogadóak közösségileg a más művészeti oldalakkal szemben. Nézz el a Merengő Fanfictionre, az Imagine-re, publikálj, olvasgass, írj kritikát másokhoz és regisztrálj a fórumra.
A Merengő látogatottsága nagyobb, az Imagine kicsike, ellenben nagyon élénk társaság. (És a Meri elsősorban fanfices, tehát ott nem árt ismerni a nagyobb fandomokat, az Imagine viszont kifejezetten original ficre specializálódott.)
Ha nyitott vagy, gyorsan befogadnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!