Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Multháten 1 házibuliva megitta...

Multháten 1 házibuliva megittam 8 feles whiskit és teljesen elszáltam tőle, ez normális? Nembirom a piát?

Figyelt kérdés
Miközben mindenki enyit ivott és csak én száltam el.
2012. aug. 2. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
A barátaid vagy robotok, vagy masszív alkoholisták. Nincs olyan normális ember aki 8 feles whisky után nem száll el. Amúgy ez attól is függ, hogy milyen gyakran iszol, és hogy mit iszol. Fiú vagy lány vagy, kicsi vagy nagydarab. Nyilván egy vasággyal együtt 40 kilós lány hamarabb kész lesz ugyanannyi piától mint egy 90 kilós srác. De ez legyen egy határ, hogy tudd máskor meddig ne menj el. A whisky amúgy is egy elég erős pia, nem felesezéshez találták ki. Inkább vodkát, pálinkát vagy tequilát ajánlanék az ilyen alkalmakra.
2012. aug. 3. 02:36
 2/3 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok 80kg és először ittam nem tudtam hogy ennyire elszálok tőle.Én úgy tudtam hogy a pálinka erősebb mint a whiski.
2012. aug. 3. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha először ittál akkor ez szerintem teljesen normális. Mindkettő elég erős pia :D de elsőre 8 feles azért elég durva kezdés. Embere válogatja hogy ki hogy bírja a piát. Nem dől össze a világ ha nem tudsz 100 felest benyomni. Idővel majd 'edzettebb' leszel.
2012. aug. 4. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!