Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Pretty Little Liars-ben ki...

A Pretty Little Liars-ben ki Allison 'A'? Valaki leírná pls, . Nekem, mert ezt olvastam, de Allison már meghalt, nem?

Figyelt kérdés
Páran azt írják, hogy Allison 'A' ezt honnét tudják/gondolják? Mikor fog kiderűlni ez? Valaki leírja nekem, pls.?

2012. aug. 2. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
A könyvből tudják, hogy Alison nem halt meg, ő 'A'. Volt egy ikertestvére őt temették el. Viszont ezt a változatot már mindenki tudja, így meg van az esély arra, hogy a sorozatban más lesz majd. Senki nem tudja egyelőre.
2012. aug. 20. 22:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Most olvastam olyan verziót, hogy Aria lehet A. :) Hát érdekes lenne az biztos.
2012. aug. 21. 23:00
 3/8 fufufinka válasza:
Ezek szerint még nem néztétek végig nem Aria -A de nem Alison mert ő meghalt olyan ember akire senkise gondolt volna én se de a 3.évad utolsó részébe kiderült énis most néztem nagyon meglepett ha annyira tudni akarjátok -A nemmás mint Toby annyira sajnálom Spencert én is mindenkire gondoltam csak rá nem :/
2012. aug. 30. 11:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Úristen! Én most akarom megnézni, hát ez durva. Nem nézhettük még meg, mert csak most kedden játszották először. Én egyébként gondoltam az elején arra, hogy benne lehet A csapatába, de hogy ő az azt nem.
2012. aug. 30. 17:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Uhh..az nagyon durva Toby halljátok:D Szegény Spencer már megisbízott benne meg minden:D most tartok ott, hogy a végén az van, hogy Mona visszamegy a diliházban Toby kísérte vissza. Köszi a válaszokat!
2012. szept. 3. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Tényleg durva, azóta én is megnéztem. Viszont az nem biztos, hogy ő 'A', csak 'A' csapatában van. Még olyat is el tudok képzelni, hogy Caleb is beépült a csapatba, csak hogy Hannát védje. Nekem van még egy tippem egy csapattagra. Ő az angol doki Wren.
2012. szept. 3. 22:17
 7/8 anonim válasza:
Engem is meglepett, hogy Toby kísérte vissza. De szerintem még ne vonjunk le következtetéseket. Ez a sorozat nagyon sok izgalmat tartogat még, szóval lehet, hogy ez csak egy csel, vagy valami egyéb kiskapu.Várjuk ki a végét, remélhetőleg Toby győztesen kerül ki belőle. Én úgy szeretem Spencert és Tobyt:) Remélem nem ilyen csúnyán lesz vége!
2012. szept. 3. 23:13
 8/8 anonim válasza:

Cece A, Alison bátjya, aki átoperálta magát nővé.

Bár szeinrem már tudod.xD

2015. dec. 29. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!