Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen telefont...

Szerintetek milyen telefont vegyek? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval, hogy milyen telefonra is gondolod, android platform, kamerája nemsokat számít de azért legyen :'D. Nagy képernyő 4col fölött. Előfizetéssel szeretném venni. 3-5 ezer közöttire gondoltam. Mind1, hogy melyik szolgáltató. Belső memória nemszámít csak bővíthető legyen microSD-vel. 512 ram-ot minimum szeretnék bele mert azért annyi kell. Processzorra nincs kikötésem, ne legyen lassú ez a lényeg. És persze nem 100 ezer fölötti kategóriára gondolok. Amik játszanak Huawei ZTE stb. Ja és jólenne ha normális zenelejátszó lenne benne:) ... Röviden ennyi.

ÉS TUDOM, HOGY A GOOGLE A JÓBARÁTOM, de nem mindig segít.

Az is elég ha küldötök olyan honlapokat ahol ezeket az adatokat megadva tudok keresgélni.

A 3 nagy szolgáltató honlapját már átböngésztem de nem sok sikerrel. Nem túl felhasználóbarát egyiksem.

Előre is köszönöm.

2012. júl. 29. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Mobilarena.hu
2012. júl. 29. 15:30
 2/5 A kérdező kommentje:
A mobilarena-n pont nincs kereső....
2012. júl. 30. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Kicsit figyelmesebb lennél a jobb felső sarokban ott a kereső + még az opcióknál ki is választhatod hol keress.
2012. júl. 30. 14:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen, valóban van kereső, elnézést. De közelsem telefon kereső.
2012. júl. 31. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
A szolgáltatód oldalát bogarászd. vodafone.hu tmobil.hu telenor.hu
2012. aug. 4. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!