Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek Iphone 4 et vagy...

Hesoyam7 kérdése:

Szerintetek Iphone 4 et vagy Xperia Arc S telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Mit tapasztaltatok ezekben a telefonokban?

Az Ipone 4nk hány magos procija van?

2011. dec. 27. 02:40
 1/6 anonim ***** válasza:
iPhone
2011. dec. 27. 03:11
 2/6 anonim ***** válasza:
én azt tapasztaltam bennük, hogy csupa fém és müanyag belülről. Kicsit szűkös odabenn a hely. Az Ipone az gondolom valamí kínai klón lehet. Azoknak kendermagos procija van.
2011. dec. 27. 04:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem iphone 3g-m van. Meg vagyok vele elégedve.Nem volt még androidos telóm de fogtam már a kezembe olyat. Kicsit nehéz kezelni, rendezetlen az ios rendezettebb (ez van az iphone 4-en is). Azt tudnod kell az iphonról hogy nem olyan testreszabható mint az android. Én nagyon szeretem az iphone-t szerintem azt vegyél!
2011. dec. 27. 09:28
 4/6 anonim ***** válasza:
attól függ mire kell
2011. dec. 27. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
iPhone 4S
2011. dec. 27. 09:58
 6/6 anonim válasza:
ha aztakarod h. h. miután levágtak és utána fejjenek meg akkor iphone ha meg azt h. csak levágnak de utána békénhagynak akkor android persze ha meg van jailbreakelve az iphone akkor már más a helyzet...én mongyuk az arc s-t venném mert nekem mindíg is jobban tetszett az erősebb hardver. Ja iphone 4-nek 800-as van arc s nek 1,4Ghz-es de ugye az ios meg nagyon jól van optimalizálva...
2011. dec. 27. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!