Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szerintetek miért jó, névtelen...

Szerintetek miért jó, névtelenül szarozni másokat?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Szar vagy!!

Amúgy nem tudom, és most reklám:

2012. júl. 25. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Valaki így éli ki magát. Én azt nem szeretem, amikor valaki véleményt kér magáról, kiteszi a fényképét, és mikor megírom a véleményemet, akkor engem ócsárol az, akinek más a véleménye. Pl. kitesznek egy képet, hogy milyen az alakom? szép vagyok-e? szimpatikusnak találsz-e?

Én meg megírom a véleményemet, hogy vastag a derekad, átlagon aluli vagy, és nem vagy szimpatikus, mert nekem az jön le, hogy olyan kis szemét lehetsz...

Akkor aki azt irta,hogy szép vagy, kartcsú, és nagyon szimpatikus, az engem ócsárol, hogy szar vagyok és irigy. pedig nem.

2012. júl. 26. 06:48
 3/5 anonim válasza:

Mert hülyék nincs életük és ez az öröm nekik ha szaroznak valakivel.

Ha pl szaroznak veled akkor hagyd figyelmen kivül :)

2012. júl. 26. 11:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Engem pl. baromira nem érdekel kinek mi a véleménye rólam! Van egy nagyon szűk réteg 2-3 ember akinek adok a véleményére aztán passz! Soha nem akartam senkinek megfelelni! Tudom,hogy ez sokakat irritál,de nem érdekel! A kérdést csak azért tettem fel,mert soha nem értetem,hogy például miért fontos,hogy egy színész vagy énekes milyen a magánéletben? Engem nem érdekel, hogy bunkó vagy meleg ha a művészeti tevékenysége zseniális! Persze fordítva is igaz! Nem izgat ha magánemberként jó fej, kedves stb.,ha szakmailag a padlót súrolja! Engem is sokan utálnak de akik igazán fontosak azok szeretnek! Tényleg szerintetek miért van az, hogy ha semmi rosszat nem tudnak mondani valakiről, akkor a férfiakat rögtön melegnek vagy a nőket leszbikusnak kiáltják ki?
2012. júl. 26. 20:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Trollkodás,semmi más.De önmagában szégyen hogy még a saját nevét nem képes felválani,akkor ő vajon miben jobb? :D
2015. jún. 27. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!