Mit csináljunk majd?
Figyelt kérdés
sziasztok:) anyukám barátnője és a lányai jönnek hozzánk 3 napra. Valami "programot" kéne csinálni, de nem tudjuk hogy mit.. a fürdés nem jó ötlet, mert elég drága és őket akarjuk vmire "meghívni", ráadásul ha vkinek megjön az sem jó.. a színházban is gondolkodtunk de utánanéztem és most ott is nyári szünet van.. hallottam ilyen nyári színházakról(ha esetleg tudtok, linkeljetek légyszi, mert nem találtam).. szóval ugye anya engem bízott meg ezzel, de most hirtelen kifogytam..:( Érdiek vagyunk, itt semmi látványosság sincs, semmi egy mozi se.. szóval kérlek írjatok ötleteket
köszi:)
17L
2012. júl. 22. 17:15
1/3 A kérdező kommentje:
elmenni vhova kajálni az sem lenne, hiszen itthon lesznek jó kaják.. olyan ismerősök ők, hogy nagyon ritkán találkozunk velük, és uncsi lenne 3 napig otthon ülni
2012. júl. 22. 17:16
2/3 anonim válasza:
mozi esetleg? azt hiszem Érd közelében van Budapest, de nem biztos. mert akkor talán elmehetnétek Budapestre, és akkor ott sokkal több látni való is van. :)
3/3 A kérdező kommentje:
igen mellette van...:) nemtom anyukám nem nagyon akar mozit, pedig ezt is felvetettem.. köszi h írtál:)
2012. júl. 22. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!