Most ha én veszek egy 3D szemüveget (Piros, Kék) Akkor én a TV-n keresztül én azt a filmet vagy képet bármit 3D-ben fogom látni vagy nem?
Például itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=Hc0oYHx198U&feature=relmfu
Ha igen hol tudnék ilyet vásárolni?
Vagy rendelni? Már annyi helyen néztem.
Igen, bár pont az a videó, amit belinkeltél egy nagy rakás sz4r. Szét van hullva a kép. Egy rakás helyen tudsz ilyet venni, csak keresni kell:
Köszi a választ.. :D Hát azt a videót nem is néztem csak az elejin láttam hogy piros kék és akkor úgy voltam vele hogy jó lesz.. :)
És akkor filmekre,játékokra,képekre jó lesz? 100% :) Csak hogy ne potyára vegyem meg mert jó kb 200-500 ft az olcsóbbak de + a posta stb.. értde gondolom..
Ez a színes szemüveg minden olyan videóhoz jó, ahol a képben a kontúroknál látod a piros-kék eltolódást.
Ha nem tudod rávenni a tv-t, hogy létre jöjjön a térhatású szín kontúr, azokat a videókat nem látod vele mélységben.
Ilyen szemüveget pl. itt lehet kapni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!