Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Segítség airsoft fanok!?! A...

Segítség airsoft fanok!?! A többi lent

Figyelt kérdés
Ak 47 taktikai airsoftott akarok venni és azt szeretnem megtudni, hogy jó-e a fegyó pontos és erős a 410 fps? Itt a link: ht tp://airsoftmagyarorszag.hu/product. Php? Id_product=100 A PÉNZT NE NÉZZÉTEK PL NEM KÉREK ILYEN VÁLASZT, HOGY NAGYON DRÁGA STB!Előre is köszi!

2012. júl. 19. 23:22
 1/7 A kérdező kommentje:
[link] a szürke az!!
2012. júl. 19. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon komoly fegyver, ajánlanám is, ha nem tudnám a kovetkezoket:

1, a JG MP5-ben és G36c-ban jártas, míg a CYMA AK-ban és M14-ben

2, ennyi pénzért vehetsz egy CYMA AK-t, amelyekrol elterjedt, hogy szinte a legjobb AK-kat gyártják.

3, a "fém" az tényleg fém, de milyen fém? Alumínium? Acél? nem mindegy.

Gondold meg, úgy mondom, hogy egy CM.048-asom van. Persze, ha a design jon be, akkor maradj ennél, de gondolj arra, hogy a sok RIS néha folosleges.

2012. júl. 20. 12:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az elöző válaszát ! De pontos ez a fegyver és erős a 410 fps???
2012. júl. 21. 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Az AK eleve viszonylag hosszú csovu, a 410 fps az jó, tehát pontos. Ha jól gondolom ez flashhiderrel jon, tehát az még dob a cso hosszára. Jó választás.
2012. júl. 21. 23:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Én inkább Cyma AK-t vennék, a JG az nem valami jó ebben.
2012. júl. 24. 11:59
 6/7 anonim válasza:

Egyértelmű, a CYMA AK-t tudom ajánlani. Ugyan ez a desingn, erősség. Másrészt a CYMA AK-k a legelterjettebbek. Magyarul az összes airsofttal foglalkozó üzletben kapsz hozzá alkatrészt. Az ár/érték aránya is jobb, mint a JG-nek. Amit kell még tudni, az az, hogy a 410 fps se 410 fps. Egy kicsit kevesebbet tud minden nem tuningolt fegyver, mint amit írnak róla.( kb. 400 fps, de még ez is odab@sz :D )

Speciel nekem a tactical AK 47es nem jön be, de kétségkívül nagyon jó fegyver. Akkor éri meg, ha mondjuk reddotot szeretnél rá rakni vagy egyéb más optikai tuningot.

2012. aug. 13. 15:05
 7/7 anonim válasza:
tavaly novemberbe UGYANEZT a fegyvert ugyaninnen vettem meg:D azóta annyi bajavolt hogy ami az akunál van biztosíték 1szer kiment de az 50ftból vettem újat:)erős pontos red dot is van rajta nekem bejön:)
2012. aug. 16. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!