Walking Dead fanok, vagytok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 22:20
2/13 A kérdező kommentje:
nemsok:P
2012. jún. 22. 12:02
3/13 anonim válasza:
a fan az túlzás te tetszik a sorozat.
4/13 anonim válasza:
aha, egyik legjobb sorozat. amikor még nem volt felirat se én akkor kezdtem el az 1. évadot nézni. szerencsére tudok egy kicsit angolul ezért képben voltam szinte végig. nemtudomhogyvagy vele, de én bennelennék egy ilyen zombiapokalipszisban márcsak a hangulat miatt is. jó ez hülyén hangzott
5/13 anonim válasza:
szerintem csak addig lennél benne még el nem kezdenék csócsálni a lábfejed :)
7/13 A kérdező kommentje:
elég sokam akarják ezt :D főleg hülye amerikaiak:P lehet így jó móka lenne,talán, nemlenne unalmas a világ és nem kéne adót fizetni XD de kitudja, nincsenek fegyverjeink, és akár végig nézheted ahogy szét tépik a szeretteidet :/
2012. jún. 23. 14:01
8/13 A kérdező kommentje:
halottáok amúgy azokat a "Zombi" eseteket amerikába?
2012. jún. 23. 14:03
9/13 anonim válasza:
aha. az egyik barom lerágta egy csöves arcát ha jól tudom. agyon is lőtték a helyszínen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!