Ti mit szoktatok csinálni iskola után, amikor már készen vagytok a tanulással és sok a szabadidőtök?
Figyelt kérdés
Jövőre szeretném eltölteni valami hasznos dologgal a szabadidőm mert idén néhány különórám volt csak és azokon kívül gépeztem meg tévéztem. Írjatok sok mindent. Köszönöm szépen:)amúgy lány vagyok2012. jún. 17. 17:47
1/1 anonim válasza:
Hát még általánosba minden egyes nap suli után bandáztam meg lovagolni voltam. Középsuliba a bandázás elmaradt így futni jártam és lovagoltam. Nagyon sokáig táncoltam mindent kipróbáltam. Akrobatika, hip hop, néptánc, balett, társastánc(12 évig táncoltam). Aztán most új hobbim, hogy konditerembe járok és tornázok otthon. (Igen, alig szoktam itthon lenni.) Ha pedig itthon vagyok akkor olvasok vagy gépezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!