Nojé kérdése:
A suliba lesz a Grimm mesékkel kapcsolatban vetélkedő és egy embernek be kell öltözni valamilyen mesefigurának. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Olyasfajta jelmezre gondoltam, amit könnyen meg lehet csinálni, nem kell vele napokat tölteni, de a csoporttal tanácstalanok vagyunk. Aki tud segítsen.2012. ápr. 24. 12:43
1/2 anonim válasza:
Ezen a linken föl vannak sorolva a legismertebb Grimm mesék, olvassátok át őket a csoporttal, melyik az, amelyikben költség-és időhatékony jelmezek lehetnek. Nem tudom, hányan vagytok egy csoportban, de ha 4-5-en, akkor én pl a Piroska és a farkast ajánlanám. (Piroska, Piroska anyja, nagymama, farkas, vadász.) Piroskának elég valamilyen piros kapucnis kabát, vagy csak egy piros anyag a vállára terítve, karjába fonott kosár. Nagymamának szemüveg, régies terítő a hátára, farkasnak csak valami barna ruha, farkat meg valamiből csinálni, és a gatya hátsó részére varrni. Vadásznak valami kalapba madártollat tűzni, esetleg olcsóbb játék boltban venni gagyi játékpuskát. Nekem hirtelen ez jutott eszembe, jó szórakozást!
2/2 A kérdező kommentje:
De elég csak egy embernek beöltözni.
2012. ápr. 24. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!