Ti hány évesen voltatok először buliba?
Figyelt kérdés
kort és nemet is légyszi2012. júl. 16. 20:10
1/7 anonim válasza:
én olyan rendes dj-s buli még egyszer sem. de voltam már olyan suli bulin (nem az én sulimba) ahol rendesen buli volt meg persze az ilyen kisebb kertiparty-k. amúgy 14/l :)
2/7 anonim válasza:
Egyszer sem, nem vonz az egész, 17/F.
Bár Project X megnézése után kicsit elgondolkoztam ezen, de másnap már szintén nem érdekelt a téma.
3/7 anonim válasza:
Nem ma volt 14 évesen még anno (Fiú) de ha gyerekem 14 lenne és elakarna menni mai világba nem engedném.
4/7 anonim válasza:
Ilyen discoba/házibuliba soha, nem is fogok menni az biztos. Csak kétszer voltam Budapesten koncerten 15/l
5/7 anonim válasza:
Olyan "igazi" buliba 14 évesen a Campus fesztiválon.
7/7 anonim válasza:
Én tavaly voltam először(16 évesen) de egyáltalán nem tetszett, nem éreztem jól magam. +tele volt ribancos lányokkal és részeges pasikkal az egész. Úgyhogy köszönöm szépen, de én ebből nem kérek.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!