Kellar J. kérdése:
Szerintetek is gyerekes vagyok? (többi lenn)
Figyelt kérdés
Szóval, anyám és apám szerint gyerekes vagyok, mert szeretem a Matchboxokat és gyűjtöm őket. az eddigi gyűjteményem 300.000Ft-t ér. Illetve a pankrációt is nagyon szeretem és az összes pankrátor akció figura meg van és az fél milliót ér. Ezeket persze nem veszik figyelembe, de szerintük ezért gyerekes vagyok. Szerintetek?2012. júl. 11. 09:24
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne törődj a véleményükkel! Mindenkinek van valami hobbija, és mindegyik egyformán értékes, független attól hogy a többiek milyennek ítélik meg.
A lényeg, hogy te élvezed, nem? :) Akkor meg pukkanjanak meg a többiek!
2/4 chrishu válasza:
Elsőre hallgass. Mindenkinek más a hobbija. A figurákat meg majd eladhatod ha megunod őket
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) ez jól esett, de egyébként nem adom el sem az autókat sem a figurákat! Emlékek mind!
2012. júl. 11. 10:25
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem gyerekes, neked ez a hobbid és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!