Két sörtől berúgni gáz?
Figyelt kérdés
nem arra a "menni nemtudra" gondolok, hanem arra, aki már elég oldott állapotban van, kicsit szédül, és néha összeakad a nyelve, és jól érzi magát, nincs hányinger/rosszullét. mert már 2 éve iszok, de még mindig fél pezsgő elég a 2-3 órás részegségig. gáz?:D2012. júl. 9. 22:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem gáz de nézd a jó oldalát, kevesebb pénzből tudsz feloldódni/berúgni :D
2/4 anonim válasza:
nem gáz.
próbáld a bort, vagy pálinkát.
a sör engem is hamar kiüt, de a más italok nem annyira. érdekes, de így van
3/4 anonim válasza:
A kevés pia általában azoknak "árt" meg gyorsan, akik ritkán isznak.
De ha Te már 2 éve iszol, akkor nem tudom mitől lehet.
Valószínűleg vékony vagy és azoknak jobban beüt.
4/4 anonim válasza:
Pont mint egyik barátnőm. Neki is elég egy két sör vagy egy feles és káó :) Amúgy a sör engem is üt egy picit, da ittam már pálinkát/pezsgőt energiaitallal, de eddig a sör és a koccintós a number one XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!