Nemtudok rendesen berugni?
Figyelt kérdés
évekóta nemsikerül rendesen berugnom. vagy hányni kezdek. és a 6.hányás után nincs kedvem továbbinni. vagy elalszok.2010. jún. 25. 17:54
1/6 anonim válasza:
Először is járd ki az iskolát és tanulj meg helyesen írni!
2/6 anonim válasza:
hát talán nem olyan piát kéne inni ami úgy szétb*ssza a gyomrod, hogy előbb hányod ki. felejtsd el a kannásbort...
16/L
4/6 A kérdező kommentje:
26éves vagyok. az utóbbi pár évben van csak ez a gond. régebben sikerült, megittam 1 liter whiski-t és jóvolt. jó hangulat, semmi hányinger. de már pár sörtöl vagy felestől ugy érzem hogy elég.
pedig én szeretnék inni de nembirja a gyomrom vagypedig elalszok.
2010. jún. 25. 19:29
5/6 anonim válasza:
Látszik, hogy nem a műszaki pályán vagy... (ha mégis, akkor valami kockaképző)
6/6 A kérdező kommentje:
miképző? kocsmában dolgozok ezértis fáj h nekem nemsikerül úgy mint a kocsmabútoroknak.
2010. jún. 26. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!