Tudtok jó harry potter fanfiction-okat a merengőn?
Nekem két kedvencem van, mind a két történet hosszú, 3 részes, tele váratlan fordulatokkal és tényleg hihetetlenül izgalmas és jól kitalált cselekménnyel, jó szereplőábrázolásokkal nagyon jó stílusban megírva.
Parselmouth Lion Nurmengard-trilógiája, itt az első rész: [link]
Kétségtelenül ez a legjobb fanfiction amit valaha olvastam, ha még nem olvastad volna, akkor másba bele se kezdj, egyszerűen felülmúlhatatlan. A Halál ereklyéinek folytatása, legalább olyan jó mind a három rész, mintha Rowling írta volna, de komolyan.
Szintén ettől az írótól tudom ajánlani a Harry Potter és a varázslók háborúja című fanfic-et, ez egy alternatív 7. rész, még a Halál ereklyéi előtt íródott, ez is nagyon jó.
A másik kedvenc íróm AgiVega, neki is van egy szuperül megírt trilógiája, itt az első rész: [link]
Ez jóval romantikusabb, mint az előbb említett fanficek, még a Főnix Rendje előtt íródott, de ez ne tántorítson el, mert tényleg megéri elolvasni, én amikor pár éve olvastam nem bírtam abbahagyni és egész éjszaka fent voltam, azóta egy irománynak sem sikerült hasonló hatást elérnie nálam :). Ugyanennek az írónőnek van egy másik írása: [link] ez is zseniális, nagyon tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!