Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne megoldani?

Mellindaa kérdése:

Hogyan lehetne megoldani?

Figyelt kérdés
Járok egy pasival, facebookon rengeteget beszélünk és már az üzeneteink meghaladták a 30000-et. Ám én szeretném megnézni az első beszélgetésünket is. Kíváncsi vagyok, mert azóta eléggé megváltoztak a dolgok, ám 2 órámba telik, mire elgörgetek 11000ig, közben lelassul és tovább már nincs is türelmem. Szerintetek hogyan lehetne görgetés nélkül az elejére ugranom?

2012. júl. 8. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
én is ezzel küzdöttem nem rég, nem találtam megoldást, és elég hamar meg is untam, mi is rengeteget beszélünk. egyébként arra jöttem csak rá, hogy bele lehet keresni beszélgetésekbe, szóval ha mondjuk tudod, milyen szófordulatok voltak az első beszélgetés idején, vagy ilyesmi, akkor rákereshetsz, de szerintem esélytelen más megoldást találni :(
2012. júl. 8. 19:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. júl. 12. 17:14
 3/3 A kérdező kommentje:
NAGGGYON NAGGYON SOKAT SEGÍTETTÉL :)
2012. júl. 12. 20:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!