Fotózom. Milyenek lettek? Vélemény?
Ehhehehehe rossz képeket néztem,a fölötted lévőket :D
Na, most megnéztem a tieidet, és azok is jók, csak így tovább :D
2012. júl. 7. 20:25
Nagyon-nagyon az elején vagy. Próbálj olyan látószögeket keresni amit más nem talál meg. Próbálj oly' módon ábrázolni, hogy az egyedi legyen, ahogyan más nem teszi. Keress utómunkához oktatóanyagokat, legyen célja annak, hogy fotózol. Ezek turistafotók, emlékképek, de semmi több. Próbáld belevinni a lelked, beletenni saját magad a képeidbe és ennél sokkal jobb is lehetsz.
2012. júl. 8. 10:18
13/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam én, hogy valamit nagyon elnéztél... :)
Utolsó: ?? Turistafotók, emlékképek???
Az általad leírtak alapján egy halom minden átgondoltságot és tervezést mellőző tucatfotót láttam kaktuszokról illetve vízcseppes levelekről, ezek nagyon messze vannak a jó fotó fogalmától. Nem lehet beléjük kötni, helyeként még a kompozíció is megáll a lábán, nincs rossz helyen az élesség, de önmagukban nulla értékük van. Egy kezdő szárnypróbálgatásainak elmennek, de innen még nagyon-nagyon hosszú az út.
2012. júl. 8. 13:49
15/17 A kérdező kommentje:
Oké, értem én. Csakhát 12 vagyok és ez a 2. fotósorozatom... Ahhoz képest szerintem a helyén van. Vagy nem így gondoljátok? Kedves Utolsó! Aztmondtad, hogy a kompozíció meg minden rendben van, akkor mégis mivel kell többnek lennie? Mást is kellene fényképeznem? pl. tájképeket kellene csinálnom? Vagy rovarokról, állatokról kéne fotóznom? Persze másrol is kattintok 1-2-t, csak azt nem töltöttem fel... Mit kellene még csinálnom, hogy jobbak legyenek?
A korodhoz képest, kezdésnek egyáltalán nem rossz, indulási alapnak, az látszik, hogy nagyon az elején vagy, nem pedig az, hogy nem juthatnál előrébb. Próbálj mindent többször, több szögből lefényképezni, olvasgass szakirodalmat, töltögesd fel a képeidet olyan oldalakra ahol mások (hozzáértők tehát nem a GYIK-re gondolok) véleményezik őket. A kritikából nagyon sokat lehet tanulni. A legfontosabb, hogy FOTÓZZ SOKAT!
Szép fényeket!
2012. júl. 8. 21:19
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Akkor viszonylag jók. (ahhoz képest értem, hogy kb. most kezdtem.) Tudnál linkelni egy ilyen oldalt? ;) Egyébként kaptam szulinapomra egy könyvet a fotózàsról. National Geographic - Fotó iskola digitális képek.
Kapcsolódó kérdések: