Melyik jobb? XBOX 360 Slim - PS3 Slim? Melyik éri meg jobban?
Hali! Nekem március 30.-tól xbox slim tulaj vagyok. Ps3-mal még nem játszottam, ezért csak az xbox-ról írok pár infót.
Fizetős a multi. Kicsomagolásnál 3 hónap goldot kapsz, tehát az azt jelenti 3 hónapig ingyen játszhatsz multin [ be kell írni a reedem cod-ot]. Utána már fizetni kell a multiért (én most goldon tartok, tehát pontosan nem tudom) ami évente kb olyan 7 és 13 ezer körül mozog. Ahhoz, hogy multizhass 3 hónap után xbox live -ra regisztrálnod kell. Ps3-mon tudtommal ingyen a multi.
Xbox-on mintha egy picit szebb lenne a grafika ps3-hoz képest, de még szebb lenne, ha 1000 Ft-ért HDMI kábelt vásárolsz, amitől szebb a grafika, és élesebbek hangok is (ezt csak olvastam, én nem veszek ilyet, meg vagyok elégedve a hagyományossal (vásárláskor a dobozban a hagyományos AV kábel a tartozék). Vezeték nélküli kontroller jár hozzá 2 db ceruza elemmel. Headset is jár hozzá. Az xbox controllert kényelmes is.
Xboxokra flashelés is van, bár slimet nem érdemes flashelni, és a garanciának is annyi további nincs több online játszadozás. Hagyd meg a gyári állapotában hidd el jobban jársz. Netezni is tudsz rajta, facebook twitter stb...
Marketplace-n demókat szedhetsz le. Egyébként az xbox slimen beépített wi-fi van. 4 szellőzője van, tökéletesen hűti gépet. Fektetve jobb és biztonságosabb rakni. Oda rakd le, ahol jól hűti a gépet, tehát nehogy a kandalló mellé rakd. Semmit ne tegyél rá a gépre. Egyébként 250 gb-os fajtát vegyél, rátudod telepíteni, halkabb gép, nem károsodik az olvasófej, és így akár évekig kibírja. Olcsóbb az ára olyan 53-56 ezerért beszerezheted.
Előző válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!