Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik jobb? XBOX 360 Slim -...

Melyik jobb? XBOX 360 Slim - PS3 Slim? Melyik éri meg jobban?

Figyelt kérdés
(Szerintem az XBOX.)
2012. júl. 2. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
ha szerinted az x-box akkor mi a kérdés? amúgy ilyen kérdéseket (iphone vs. android, BMW vs. Mercedes, Coca-cola vs. Pepsi) azért nem érdemes feltenni mert az xbox-os az xboxot fogja ajánlani a PS-es pedig a ps3-at. vagy a harmadik lehetőség hogy olyan ad tanácsot aki még soha az életben nem próbálta egyiket sem.
2012. júl. 2. 22:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezaz.. Nekem nincs semmilyen konzolom csak PC. De szeretnék venni! Nekem az XBOX tetszik ,de nem tudom hogy melyik a jobb ezért kérdeztem!
2012. júl. 3. 00:44
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem van PSem és xboxom is de szerintem a xbox jobb 1 picit
2012. júl. 3. 09:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2012. júl. 3. 17:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Hali! Nekem március 30.-tól xbox slim tulaj vagyok. Ps3-mal még nem játszottam, ezért csak az xbox-ról írok pár infót.

Fizetős a multi. Kicsomagolásnál 3 hónap goldot kapsz, tehát az azt jelenti 3 hónapig ingyen játszhatsz multin [ be kell írni a reedem cod-ot]. Utána már fizetni kell a multiért (én most goldon tartok, tehát pontosan nem tudom) ami évente kb olyan 7 és 13 ezer körül mozog. Ahhoz, hogy multizhass 3 hónap után xbox live -ra regisztrálnod kell. Ps3-mon tudtommal ingyen a multi.

Xbox-on mintha egy picit szebb lenne a grafika ps3-hoz képest, de még szebb lenne, ha 1000 Ft-ért HDMI kábelt vásárolsz, amitől szebb a grafika, és élesebbek hangok is (ezt csak olvastam, én nem veszek ilyet, meg vagyok elégedve a hagyományossal (vásárláskor a dobozban a hagyományos AV kábel a tartozék). Vezeték nélküli kontroller jár hozzá 2 db ceruza elemmel. Headset is jár hozzá. Az xbox controllert kényelmes is.

2012. júl. 4. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Xboxokra flashelés is van, bár slimet nem érdemes flashelni, és a garanciának is annyi további nincs több online játszadozás. Hagyd meg a gyári állapotában hidd el jobban jársz. Netezni is tudsz rajta, facebook twitter stb...

Marketplace-n demókat szedhetsz le. Egyébként az xbox slimen beépített wi-fi van. 4 szellőzője van, tökéletesen hűti gépet. Fektetve jobb és biztonságosabb rakni. Oda rakd le, ahol jól hűti a gépet, tehát nehogy a kandalló mellé rakd. Semmit ne tegyél rá a gépre. Egyébként 250 gb-os fajtát vegyél, rátudod telepíteni, halkabb gép, nem károsodik az olvasófej, és így akár évekig kibírja. Olcsóbb az ára olyan 53-56 ezerért beszerezheted.

[link]

Előző válaszoló

2012. júl. 4. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy értettem,hogy beírod a reedem cod-ot ,ami a gold kártyán van. Utána 3 hónapig multizhatsz ingyen. 3 hónap után kell csak fizetni a multiért, amit odaírtam ft-ban.
2012. júl. 4. 14:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Flash-elni nem is akartam! :D xD
2012. júl. 6. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!