Szerintetek milyen lett ez a rajzom? (nekem nem tetszik annyira negatív válaszokat is fogadok. Xd)
hát nem baj..xd
nem azért de ost olyan rajzolós kedvem van és hát össze-vissza rajzolgatok...-.-
Régebben sokkal jobban rajzoltam(többet fejlkődtem) mint mostanában,mivel ugye versenyző vagyok egy sportegyesületben nincs időm fejlesztgetni a rajzügyességem..sebaj..csak tudni akartam h az ismerőseimen kívűl tetszik-e valakinek még a rajzom..^^
12/L
Én egy rajzos gyerek vagyok és szeretem is, pedig kis koromban egyértelműen bal(logika, matek stb) agyféltekésnek állítottak be, de aztán a nővérem segített egy rajzban és megtáltosodtam. Sokat rajzoltam, másoltam, !figyeltem a teret!, árnyékokat, és most lehagytam a nővéremet is:)
Ha csak simán meglátnám a képet azt írnám, h add fel, de ha tényleg szereted a rajzot, akk ne add fel és nézz rajzos videókat(pl hogyan kell ezt meg azt rajzolni) és ha csak minimálisan is, de fejlődni fogsz. Viszont, ha csak "fellángolás" ez a rajz téma, akk én a helyedben hanyagolnám, bocsi:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!